010-516 50 00 wasterefinery@ri.se

Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Evenemangsvynavigation

Kommande Evenemang

Evenemang List Navigering

oktober 2017

Lönsam återvinning i ett hållbart samhälle

oktober 5
Radisson Blu, Malmö, Östergatan 10
Malmö, 211 25 Sverige
+ Google Map
1500SEK

KAABS och SYSAV bjuder in till seminariet ”Lönsam Återvinning i ett Hållbart Samhälle” där du får ökad förståelse för de globala utmaningarna och de affärsmöjligheter som öppnar sig för progressiva organisationer och företag. Vidare får du med dig nya kunskaper och idéer avseende framtida metoder för återvinning av slagg och metaller samt användningsområden för bearbetat material. Avslutningsvis får du inblick i hur företag byggt lönsamma affärsmodeller där återvinning och återanvändning står i centrum. Den preliminära talarlistan innehåller bl a talare…

Mer information »
november 2017

Höstmöte Avfall Sverige

november 14 - november 15

Avfalls Sveriges Höstmöte 2017 hålls den 14–15 november i Stockholm. Mer information väntas senare.

Mer information »

Recyclingdagen 2017

november 22 @ 08:00 - 17:00
Venue 81, Drottninggatan 81
Stockholm, 111 60 Sverige
+ Google Map
1795SEK

Den 22 november arrangerar Recycling för andra gången en heldagskonferens kring metallåtervinning och skrot. Tanken är att i stora drag följa upp frågeställningarna från den första Recyclingdagen Stockholm, som att vi traditionellt är duktiga på att ta hand om och återvinna metaller och skrot, men att det också finns problem med stölder, illegal export och ekonomisk brottslighet på området. Samtidigt är ambitionen att kunna presentera det senaste från det tekniska området när det gäller metallåtervinning.

Mer information »

RE:Source-dagen 2017

november 23
F7Möten och Konferens, Fleminggatan 7
Stockholm, Sverige
+ Google Map

På programmet: Allt om RE:Sources nästa utlysning som öppnar i november 2017 och stänger i februari 2018. Under RE:Source-dagen den 23 november kan du få information, inspiration och tips för din ansökan samt svar på frågor kring själva ansökningsförfarandet. Här finns stora möjligheter att matcha dina idéer med andras. Mer information kommer senare. Anmälan öppnar i augusti. RE:Source-dagen är avgiftsfri men vi tar ut en no show-avgift på 500 kronor.

Mer information »
+ Export Events